Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser jest wyjątkowy lekki i delikatny, jednak jak dla mnie idealnie pyszny! :)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5603
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1093
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12177
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5603
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1093
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12177
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1520
Składniki
Herbatę zaparzyć i dosłodzić stevią.
Następnie tapiokę ugotować w przygotowanej herbacie (do uzyskania przezroczystego koloru tapioki).
Banana obrać ze skórki, zblendować i wymieszać z tapioką.
Morele również obrać i zblendować na mus.
Przekładać do pucharka warstwami: tapioka/mus morelowy/tapioka/dodatki.