Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7645
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 232
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2605
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7645
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 232
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2605
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 545
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto .wstawiamy na godzinę do lodówki .Jabłka obieramy .tarkujemy i wrzucamy do garnka z cukrem dusimy aż zmiękną .studzimy doprawiamy cynamonem .Ciasto dzielimy na dwie części rozwałkujemy .wykładamy jabłka poduszone przykrywamy drugą częścią ciasta ,wstawiamy do piekarnika 165-170st na 40-50 minut .Jeszcze ciepłe smaruje lukrem .