Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1231
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 449
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1313
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1231
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 449
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1313
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto .wstawiamy na godzinę do lodówki .Jabłka obieramy .tarkujemy i wrzucamy do garnka z cukrem dusimy aż zmiękną .studzimy doprawiamy cynamonem .Ciasto dzielimy na dwie części rozwałkujemy .wykładamy jabłka poduszone przykrywamy drugą częścią ciasta ,wstawiamy do piekarnika 165-170st na 40-50 minut .Jeszcze ciepłe smaruje lukrem .