Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak przygotowany budyń,jabłka i ananasy dodają smaku.Posmakuje dzieciom i dorosłym.Serdecznie polecam:)
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Ugotować obrane jabłka ,pokrojone w cząstki.Odcedzić z kompotu. Osobno ugotować budyń wg.przepisu na opakowaniu. Na spód pucharków dać po plasterku ananasa,jabłka i zalać budyniem. Zostawić do wystudzenia. Smacznego życzę!