Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 108 Ocena: 2644
Dodano: 14.10.2011
Odsłon: 8167
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Jabłka obrać, przekroić na połówki i usunąć gniazda nasienne. Ciasto francuskie podzielić na kwadraty.
Na każdy kawałek ciasta położyć połówkę jabłka i całość obficie posypać cynamonem.
Piec 20 minut w temp. 170 stopni, grzałki góra - dół.
Po upieczeniu, jeszcze ciepłe posypać cukrem pudrem.
Mniam. :D
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

aneeetkaaa1111 17 października 2011Zgłoś do usunięcia
Super przepis, na pewno niebawem wypróbuje.22 Kto głosował? | Odpowiedz

anetaa26 14 października 2011Zgłoś do usunięcia
robie podobne, tylko najpierw daje lyzke zimnego budyniu a na to kawalek owocu :) tak czy tak jest pyszne :D0 Kto głosował? | Odpowiedz