Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu, pyszne ciasto, bez pieczenia....
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
Wykonanie : Do garnka wlać 2,5 szklanki wody, wsypać jabłka pokrojone w drobną kostkę,zagotować. Gdy jabłka zrobią się półmiękkie, wsypać dwie galaretki cytrynowe, dobrze wymieszać . Ubić smietanę z cukrem pudrem i cukrem waniliowym , pod koniec ubijania, dodać smietan-fix, płatki kangus i dobrze wymieszać, kopystką. 1. Formę 20x20 wyłożyc biszkoptami 2.Na biszkopty, wylać tężejąca galaretkę z jabłkami, 3.Na jabłka ułożyć , kolejną warstwę biszkoptów, (włożyć do lodówki aby warstwa, dobrze stężała 4.Na biszkopty wylać, ubitą smietanę z płatkami sniadaniowymi , Nestle Kangus . 5.Posypać startą czekoladą 6.Wstawić do lodówki
Smacznego !!!!