Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli dopadnie Was ochota na deser, polecam przepyszną jaglaneczke. Masło orzechowe z bananem to najlepsze połączenie,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10984
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13252
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5012
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10984
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13252
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5012
Składniki
Płatki zalewamy wrzątkiem i dodajemy kakao. Gdy namięknął dodajemy masło orzechowe i mieszamy.
Przekładamy do miski, dodajemy banana i wiórki.