Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do wykonania deserów użyłam mrożonych jagód leśnych, mogą być również świeże.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 263
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1031
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4082
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 263
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1031
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4082
Składniki
Galaretkę należy przygotować w/g przepisu na opakowaniu, używając mniej wody ok. 1/2 szklanki. Do gorącej i rozpuszczonej wsypać jagody. Zimną galaretkę z jagodami wlewamy do kielicha blendera. Miksujemy krótko. Czynność ta spowoduje, że powstanie galaretkowa pianka. Przelewamy do salaterek. Dekorujemy ubitą śmietanką. Umieszczamy w lodówce na godzinę. Smacznego