Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do wykonania deserów użyłam mrożonych jagód leśnych, mogą być również świeże.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2652
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1001
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2652
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1001
Składniki
Galaretkę należy przygotować w/g przepisu na opakowaniu, używając mniej wody ok. 1/2 szklanki. Do gorącej i rozpuszczonej wsypać jagody. Zimną galaretkę z jagodami wlewamy do kielicha blendera. Miksujemy krótko. Czynność ta spowoduje, że powstanie galaretkowa pianka. Przelewamy do salaterek. Dekorujemy ubitą śmietanką. Umieszczamy w lodówce na godzinę. Smacznego