Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 228
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4920
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4813
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44839
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 458
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 228
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4920
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4813
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44839
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 458
Składniki
Ciasto rozmroź, rozwałkuj, pokrój na równą kostkę o boku 10 cm.
Dwa białka ubij na sztywno z cukrem pudrem, wymieszaj proszkiem kisielowym i z jagodami . Po porcji masy układaj na środku każdego kwadrata.
Wszystkie cztery rogi zagnij do środka i mocno zalep. Poduszeczki ułóż na wyłożonej pergaminem blasze. Posmaruj żółtkiem roztrzepanym z łyżką wody. Piecz ok. 20 min w temp. 200°C.
Przed podaniem udekoruj miętą , oprósz cukrem pudrem.