Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jajka faszerowane"
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3052
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 133
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 57
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 68
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 67
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3052
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 133
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 57
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 68
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 67
Składniki
porcje po 75 kcal, : 40 minut.
Jajka faszerowane
Grzyby mocz przez godzinę, ugotuj w tej samej wodzie, ostudź, drobno posiekaj.
Cebulę obierz, posiekaj i zeszklij na maśle. Dodaj borowiki. Smaż razem przez 5-6 minut. Ostudź.
Jajka ugotuj na twardo. Ostudzone przekrój ostrym nożem wzdłuż. Wyjmij łyżką białko i żółtko. Rozgnieć widelcem na masę, dopraw.
Dodaj posiekane zioła i grzyby z cebulą. Napełnij skorupki, stronę z farszem panieruj w bułce. Usmaż na oleju. Udekoruj kiełkami.Źródło: Olivia