Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie smak chałwy? Zobaczcie jak w prosty sposób przygotować ten deser w zaciszu własnej kuchni. To naprawdę proste!
Ziarna słonecznika i pestki dyni prażymy na patelni małym ogniu. Następnie wkładamy nasiona do blendera i miksujemy. Zmielone ziarna przesypujemy do miski.
Przy użyciu blednera mielimy orzechy włoskie i po zmieleniu przekładamy je do miski z ziarnami. Dodajemy suszoną żurawinę, miód i wyrabiamy ręcznie masę do uzyskania jednolitej konsystencji.
Podłużną blaszkę wyścielamy papierem do pieczenia. przekładamy gotową masę, ugniatamy ją przy użyciu dłoni. Blaszkę wstawiamy do lodówki na około 4 godziny. Po tym czasie jest gotowa do jedzenia.
Smaczna cukinia po indyjsku z przyprawą curry i papryką do słoików na zimę, i...
Odsłon: 3041
Papierówki najbardziej pasują do szarlotki, mają cudowny smak, pachną wspania...
Odsłon: 2032
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 6560
Smaczna pizza z pieczarkami, cebulą i żółtym serem, prosta i szybka w przygot...
Odsłon: 74
Sposób na ogórki kiszone w soku własnym podejrzałam na pewnym filmie. Wszyscy...
Odsłon: 117
Smaczna cukinia po indyjsku z przyprawą curry i papryką do słoików na zimę, i...
Odsłon: 3041
Papierówki najbardziej pasują do szarlotki, mają cudowny smak, pachną wspania...
Odsłon: 2032
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 6560
Smaczna pizza z pieczarkami, cebulą i żółtym serem, prosta i szybka w przygot...
Odsłon: 74
Sposób na ogórki kiszone w soku własnym podejrzałam na pewnym filmie. Wszyscy...
Odsłon: 117
Składniki
Ziarna słonecznika i pestki dyni prażymy na patelni małym ogniu. Następnie wkładamy nasiona do blendera i miksujemy. Zmielone ziarna przesypujemy do miski.
Przy użyciu blednera mielimy orzechy włoskie i po zmieleniu przekładamy je do miski z ziarnami. Dodajemy suszoną żurawinę, miód i wyrabiamy ręcznie masę do uzyskania jednolitej konsystencji.
Podłużną blaszkę wyścielamy papierem do pieczenia. przekładamy gotową masę, ugniatamy ją przy użyciu dłoni. Blaszkę wstawiamy do lodówki na około 4 godziny. Po tym czasie jest gotowa do jedzenia.
Przepisy Desery
Desery
Mój mocno bakaliowy keks
Desery
Krucha szarlotka
Desery
Bułeczki z malinami, imbirem i kardamonem
Desery
Rolada marengowa z bitą śmietaną jagodami i porzeczkami
Mój mocno bakaliowy keks
Bardzo lubię takie oto keksy. Mój keks który polecam jest delikatny ,wilgotny...
Odsłon: 98
Krucha szarlotka
Szybka i krucha szarlotka, każdy może ją upiec.
Odsłon: 318