Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, kremowy serniczek. Bez użycia wagi kuchennej.
niewielkie naczynie żaroodporne
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10337
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5302
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12778
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4539
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10337
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5302
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12778
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4539
Składniki
Do miseczki dodaj wszystkie składniki, dokładnie wymieszaj.
Następnie przelej do niedużego naczynia żaroodpornego. Piecz w 180 stopniach przez około 30 minut.
Gdy lekko ostygnie dodaj ulubione dodatki na wierzch. Życzę smacznegoo!