Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten mus to absolutny hit! Jest gładki i niezwykle puszysty. Do jego przygotowania potrzebujesz jedynie dropsów czekoladowych i… wody. Gwarantujemy, że każdy domownik będzie zachwycony jego smakiem. Dlaczego warto przygotować mus? Nie od dzisiaj wiadomo, że gorzka czekolada ma wiele cennych właściwości. Wystarczy wspomnieć choćby o tym, że redukuje stres, poprawia krążenie i wspomaga pracę mózgu.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 258
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 43
Składniki
Wodę wlej do kielicha blendera, dorzuć czekoladowe dropsy.
Całość miksuj na wysokich obrotach przez około 2 minuty.
Powstały płyn przelej do kokilek i wstaw do lodówki na minimum 12 godzin.
Mus podawaj z odrobiną startej czekolady.