Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jesienne ciasto"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 165
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 165
Składniki
Sucharki zmiksuj, dodaj krem, wymieszaj. Wyłóż spód tortownicy. Dynię piecz 50 minut. Zmiksuj. Galaretki rozrób w 1/2 szklanki wrzątku. Ser utrzyj z cukrem, mascarpone, purée z dyni, galaretką i żelatyną. Przełóż do tortownicy. Schłodź.
Dynię obierz, pokrój, gotuj z sokiem. Zmiksuj. Wsyp galaretki, wymieszaj. Gdy lekko stężeje, wylej na ciasto. Schłodź. Udekoruj perełkami cukrowymi.
CZAS: około godziny
<strong>Pani Ewelina Pędzikowska mieszka w Kutnie</strong>Źródło: Dobry Tydzień