Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie inne połączenie ,a jakże smaczne.Ciasto wyszło pyszne,delikatne i aromatyczne.Polecam serdecznie:)
Szybkie koreczki śledziowe na wigilię lub święta.
Odsłon: 1224
Przepis na ten blok znalazłam w starym zeszycie mojej mamy i postanowiłam go...
Odsłon: 553
Bardzo lubię wracać do smaków dzieciństwa i przypominać sobie najlepsze potra...
Odsłon: 396
Sznycle wieprzowe polane łagodnym sosem miodowym ubarwią nasz niedzielny obiad.
Odsłon: 88
Szybkie koreczki śledziowe na wigilię lub święta.
Odsłon: 1224
Przepis na ten blok znalazłam w starym zeszycie mojej mamy i postanowiłam go...
Odsłon: 553
Bardzo lubię wracać do smaków dzieciństwa i przypominać sobie najlepsze potra...
Odsłon: 396
Sznycle wieprzowe polane łagodnym sosem miodowym ubarwią nasz niedzielny obiad.
Odsłon: 88
Składniki
Dynię obraną oraz jabłka i gruszki pokroić w kostkę i usmażyć.Dodać cukier ,sok z cytryny,oraz rodzynki. Upiec biszkopt z podanych składników i wystudzić. Ugotować budyń ,do gorącego dać masło i mieszać do jego rozpuszczenia. Krem budyniowy wylać na biszkopt i zostawić do wystudzenia.i stężenia. Do gorącego musu jabłkowo-gruszkowo-dyniowego wsypać galaretki,rozpuścić..
Mus wylać na zastygnięte budynie,dać do lodówki by całkowicie stężały. Najlepiej kroić na drugi dzień.
Smacznego życzę!