Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie inne połączenie ,a jakże smaczne.Ciasto wyszło pyszne,delikatne i aromatyczne.Polecam serdecznie:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1965
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1965
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Składniki
Dynię obraną oraz jabłka i gruszki pokroić w kostkę i usmażyć.Dodać cukier ,sok z cytryny,oraz rodzynki. Upiec biszkopt z podanych składników i wystudzić. Ugotować budyń ,do gorącego dać masło i mieszać do jego rozpuszczenia. Krem budyniowy wylać na biszkopt i zostawić do wystudzenia.i stężenia. Do gorącego musu jabłkowo-gruszkowo-dyniowego wsypać galaretki,rozpuścić..
Mus wylać na zastygnięte budynie,dać do lodówki by całkowicie stężały. Najlepiej kroić na drugi dzień.
Smacznego życzę!