Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deserek przygotowany z jogurtu naturalnego i czerwonych galaretek z dodatkiem borówki amerykańskiej. Polecam
blender, pojemniki, nóż,
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1139
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1732
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5814
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1139
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1732
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5814
Składniki
Galaretki rozpuścić w przegotowanej gorącej wodzie , po całkowitym rozpuszczeniu wystudzić. Jogurt przelać do misy blendera , wlać przestudzone galaretki i zmiksować blenderem. Po zmiksowaniu dodać borówkę amerykańską , wymieszać i przelać do pojemników, włożyć do lodówki do stężenia. Po stężeniu wyjąc i pokroić na kawałki. Smacznego
Przełożenie masy do pojemników.
Deserek gotowy do podania.