Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deserek przygotowany z jogurtu naturalnego i czerwonych galaretek z dodatkiem borówki amerykańskiej. Polecam
blender, pojemniki, nóż,
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23116
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 171
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 355
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 517
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23116
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 171
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 355
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 517
Składniki
Galaretki rozpuścić w przegotowanej gorącej wodzie , po całkowitym rozpuszczeniu wystudzić. Jogurt przelać do misy blendera , wlać przestudzone galaretki i zmiksować blenderem. Po zmiksowaniu dodać borówkę amerykańską , wymieszać i przelać do pojemników, włożyć do lodówki do stężenia. Po stężeniu wyjąc i pokroić na kawałki. Smacznego
Przełożenie masy do pojemników.
Deserek gotowy do podania.