Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deserek przygotowany z jogurtu naturalnego i czerwonych galaretek z dodatkiem borówki amerykańskiej. Polecam
blender, pojemniki, nóż,
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2205
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3305
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1347
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2102
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2205
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3305
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1347
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2102
Składniki
Galaretki rozpuścić w przegotowanej gorącej wodzie , po całkowitym rozpuszczeniu wystudzić. Jogurt przelać do misy blendera , wlać przestudzone galaretki i zmiksować blenderem. Po zmiksowaniu dodać borówkę amerykańską , wymieszać i przelać do pojemników, włożyć do lodówki do stężenia. Po stężeniu wyjąc i pokroić na kawałki. Smacznego
Przełożenie masy do pojemników.
Deserek gotowy do podania.