Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i szybka do wykonania zebra w wersji bez pieczenia.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12722
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1441
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13907
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5804
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12722
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1441
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13907
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5804
Składniki
Galaretki rozpuszczamy we wrzątku i studzimy.
Jogurt łączymy z cukrem pudrem i mieszamy (można mikserem lub ręcznie). Ostudzoną galaretkę łączmy z jogurtem i dokładnie mieszamy.
Dzielimy na pół, do jednej części dodajemy kakao i dokładnie mieszamy.
Formę (20 cm) wykładamy papierem i na przemian wylewamy raz białą, raz czekoladową masę. Wstawiamy do lodówki na parę godzin, aby dobrze stężało.