Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
te ciastka nie są proste. one są banalnie proste !
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 152
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 152
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180°C. W misce połączyć mąkę i proszek do pieczenia. Dodać jogurt, cukier, olej, kokos i jajka. Wymieszać. Dwoma łyżeczkami formować z masy kulki wielkości orzecha włoskiego. Rozłożyć na blaszce z zachowaniem odstępów (ciastka rozejdą się na boki). Wstawić do piekarnika i piec około 15 minut.