Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
te ciastka nie są proste. one są banalnie proste !
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 661
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 234
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 661
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 234
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180°C. W misce połączyć mąkę i proszek do pieczenia. Dodać jogurt, cukier, olej, kokos i jajka. Wymieszać. Dwoma łyżeczkami formować z masy kulki wielkości orzecha włoskiego. Rozłożyć na blaszce z zachowaniem odstępów (ciastka rozejdą się na boki). Wstawić do piekarnika i piec około 15 minut.