Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , lekkie ciasto jogurtowe z dodatkiem mąki kukurydzianej , polane mleczną czekoladą.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do 180 C. Wszystkie składniki miksujemy razem, aż ciasto się napuszy. Wylewamy do keksówki ( u mnie silikonowa ). Pieczemy ok. 40 minut. Po upieczeniu wyjmujemy z foremki i polewamy czekoladą.