Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, mocno owocowe i zdrowe lody to idealna propozycja na letni deser :)
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 851
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 6960
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 438
Pizza hawajska ma swoich zagorzałych pasjonatów, jak i przeciwników. Nic dziw...
Odsłon: 1608
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 3279
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
Odsłon: 851
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 6960
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 438
Pizza hawajska ma swoich zagorzałych pasjonatów, jak i przeciwników. Nic dziw...
Odsłon: 1608
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 3279
Składniki
Owoce przełożyć do trzech misek do każdej dodać po 60 g jogurtu oraz po 2 łyżki cukru pudru. Zblendować na gładko.
Do pojemników na lody wlać warstwę jagodową i wstawić do zamrażalki do zamrożenia. Po zamrożeniu wlać warstwę mango i ponownie wstawić do zamrażalki. Na zmrożoną warstwę przelać warstwę truskawkową i włożyć patyczki do lodów. Wstawić do zamrażalki do całkowitego zamrożenia.