Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby przygotować takie małe pyszności potrzebujemy tylko trzech składników. Małe słodkości, a dają tyle przyjemności.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 472
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16706
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 399
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 472
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16706
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 399
Składniki
1. Herbatniki drobno mielimy. 2. Dodajemy kajmak. Mieszamy masę. 3. Formujemy trufelki i obtaczamy w wiórkach. 4. Gotowe! Smacznego!