Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie babeczki kakaowe z dodatkiem czerwonego buraka idealne na święta i zdrowe dla dzieci .
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2373
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4473
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1494
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 434
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2373
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4473
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1494
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 434
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę dodaj roztopione masło i jogurt. Następnie mąkę przesianą z proszkiem i kakao. Wymieszaj .
Buraka zetrzyj na tarce o małych oczkach, wymieszaj z sokiem z cytryny , cynamonem i imbirem. Dodaj do ciasta i wymieszaj .
Silikonowe foremki na babki posmaruj cienko olejem za pomocą pędzelka i napełnij ciastem do 3/4 wysokości . Piecz około 25 minut lub do suchego patyczka , w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem .