Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie babeczki kakaowe z dodatkiem czerwonego buraka idealne na święta i zdrowe dla dzieci .
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 450
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 450
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę dodaj roztopione masło i jogurt. Następnie mąkę przesianą z proszkiem i kakao. Wymieszaj .
Buraka zetrzyj na tarce o małych oczkach, wymieszaj z sokiem z cytryny , cynamonem i imbirem. Dodaj do ciasta i wymieszaj .
Silikonowe foremki na babki posmaruj cienko olejem za pomocą pędzelka i napełnij ciastem do 3/4 wysokości . Piecz około 25 minut lub do suchego patyczka , w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem .