Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące na zewnątrz i miękkie w środku kokosanki z dodatkiem kakao. To świetny sposób na wykorzystanie białek pozostałych z innych wypieków.
To świetny pomysł na rodzinny obiad w greckim stylu. Ta prosta w przygotowan...
Odsłon: 168
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 45
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 64
Przepis dnia
Chcesz zaskoczyć rodzinkę przy najbliższym obiedzie...Nie masz ochoty znowu j...
Odsłon: 20958
To świetny pomysł na rodzinny obiad w greckim stylu. Ta prosta w przygotowan...
Odsłon: 168
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 45
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 64
Przepis dnia
Chcesz zaskoczyć rodzinkę przy najbliższym obiedzie...Nie masz ochoty znowu j...
Odsłon: 20958
Składniki
Białka ubijamy na sztywną pianę, dodając porcjami cukier. Z ostatnią porcją cukru dodajemy kakao. Na końcu łączymy z wiórkami kokosowymi i mieszamy delikatnie łyżką. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia nakładamy łyżeczką porcje masy i formujemy ciasteczka z wgłębieniem pośrodku. Do każdego wgłębienia wkładamy wiśnię. Ciasteczka pieczemy w 180 stopniach przez 25 minut. Podajemy po ostudzeniu, będą wtedy chrupiące.