Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 21-07-2012
do upieczenia i palaszowania muffinek nie trzeba namawiac :-) pyszne, dzieki smaku mięty - orzeźwiające :-)
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 708
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 431
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13329
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 603
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 708
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 431
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13329
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 603
Składniki
Ugotować budyń, przykryć żeby nie zrobił się kożuch. Suche składniki wymieszać w jednej misce, mokre w drugiej. Wszystko razem wymieszać delikatnie łyżką do połączenia składników. Do muffinkowych foremek wyłożyć 1 łyżkę ciasta, łyżeczkę budyniu, na środek położyć po połowie czekoladki miętowej i przykryć łyżką ciasta. Piec w temp. 190 stopni ok. 25 min. Smacznego :-)