Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 21-07-2012
do upieczenia i palaszowania muffinek nie trzeba namawiac :-) pyszne, dzieki smaku mięty - orzeźwiające :-)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10003
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1153
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11543
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 554
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10003
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1153
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11543
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 554
Składniki
Ugotować budyń, przykryć żeby nie zrobił się kożuch. Suche składniki wymieszać w jednej misce, mokre w drugiej. Wszystko razem wymieszać delikatnie łyżką do połączenia składników. Do muffinkowych foremek wyłożyć 1 łyżkę ciasta, łyżeczkę budyniu, na środek położyć po połowie czekoladki miętowej i przykryć łyżką ciasta. Piec w temp. 190 stopni ok. 25 min. Smacznego :-)