Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
miękkie, wilgotne, pysznie kakaowe :-) z podanych proporcji wychodzi 12 szt.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15246
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15246
Składniki
Budyń (ja dodałam toffi) ugotować w mniejszej ilości mleka.
Suche składniki wsypać do jednej miski, mokre do drugiej. Wymieszać wszystko razem delikatnie łyżką, do połączenia składników.
Do foremek na muffinki wkładać po 1 łyżce ciasta, łyżeczce budyniu, na środek kostkę czekolady i znowu łyżka ciasta (do 3/4 wysokości foremki)
Piec ok. 30 min. w temp. 180-190 stopni
Smacznego :-)