Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
miękkie, wilgotne, pysznie kakaowe :-) z podanych proporcji wychodzi 12 szt.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Budyń (ja dodałam toffi) ugotować w mniejszej ilości mleka.
Suche składniki wsypać do jednej miski, mokre do drugiej. Wymieszać wszystko razem delikatnie łyżką, do połączenia składników.
Do foremek na muffinki wkładać po 1 łyżce ciasta, łyżeczce budyniu, na środek kostkę czekolady i znowu łyżka ciasta (do 3/4 wysokości foremki)
Piec ok. 30 min. w temp. 180-190 stopni
Smacznego :-)