Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste, puszyste i miękkie babeczki. Dodatek jabłek i cynamonu sprawia, że są bardzo aromatyczne.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 126
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 126
Składniki
Piekarnik nagrzewamy na 180 st. C ustawienie góra dół. Jajka, cukier, olej i jabłka mieszamy ze sobą, najlepiej użyć rózgi do jajek. Sypkie składniki przesiewamy, łączymy z ciastem i mieszamy. Formę na muffinki wykładamy papilotkami. Ciasto nakładamy do 3/4 wysokości i pieczemy 20 minut do suchego patyczka. Smacznego Do ciasta możemy również dodać pokrojone orzechy lub inne ulubione bakalie. Z przepisu wychodzi 12- 16 babeczek