Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
do tej pory awokado jadałam dosyć czesto ale tylko w wersji wytrawnej - w postaci masełka z czosnkiem i cebulą albo jako dodatek do sałatek, tym razem postanowiłam wypróbowac wersję na słodko :-) wyszedł smaczny, zdrowy, niskokaloryczny deser. aksamitny, kremowy, bardzo kakaowy :-)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2106
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421372
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2056
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2106
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421372
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2056
Składniki
Awokado przekroic na pół, wyjąć pestkę, wydrążyć miąższ do miski, dodac pokrojonego w plastry banana, miód i mleko, zmiksowac blenderem na gładką masę. Wlac mleko i rum, zmiksowac do połączenia składników. Przełożyć do szklaneczek, miseczek, pucharków, schłodzić ok. 20 min. Udekorowac obranymi migdałami. Smacznego :-)