Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
do tej pory awokado jadałam dosyć czesto ale tylko w wersji wytrawnej - w postaci masełka z czosnkiem i cebulą albo jako dodatek do sałatek, tym razem postanowiłam wypróbowac wersję na słodko :-) wyszedł smaczny, zdrowy, niskokaloryczny deser. aksamitny, kremowy, bardzo kakaowy :-)
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 273
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 711
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 257
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 929
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 273
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 711
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 257
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 929
Składniki
Awokado przekroic na pół, wyjąć pestkę, wydrążyć miąższ do miski, dodac pokrojonego w plastry banana, miód i mleko, zmiksowac blenderem na gładką masę. Wlac mleko i rum, zmiksowac do połączenia składników. Przełożyć do szklaneczek, miseczek, pucharków, schłodzić ok. 20 min. Udekorowac obranymi migdałami. Smacznego :-)