Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
do tej pory awokado jadałam dosyć czesto ale tylko w wersji wytrawnej - w postaci masełka z czosnkiem i cebulą albo jako dodatek do sałatek, tym razem postanowiłam wypróbowac wersję na słodko :-) wyszedł smaczny, zdrowy, niskokaloryczny deser. aksamitny, kremowy, bardzo kakaowy :-)
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 76
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 75
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 107
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 51
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 76
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 75
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 107
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 51
Składniki
Awokado przekroic na pół, wyjąć pestkę, wydrążyć miąższ do miski, dodac pokrojonego w plastry banana, miód i mleko, zmiksowac blenderem na gładką masę. Wlac mleko i rum, zmiksowac do połączenia składników. Przełożyć do szklaneczek, miseczek, pucharków, schłodzić ok. 20 min. Udekorowac obranymi migdałami. Smacznego :-)