Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kapusta w stylu orientalnym"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 349
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3963
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 349
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3963
Składniki
Kapustkę opłucz, osusz i drobno poszatkuj.
Na patelni roztop masło, zeszklij lekko osoloną cebulę. Pod koniec dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek.
Przełóż do większego garnka, dodaj kapustę i zalej całość mleczkiem kokosowym. Posyp curry, chili i imbirem.
Duś potrawę pod przykryciem około pół godziny. Dopraw solą i pieprzem, ew. podlej odrobiną wody.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 250. Stopień trudności: łatwy.Źródło: Telemax