Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser do zrobienia w kilka minut....
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 76
Dziś do pracy.
Odsłon: 101
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 80
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15379
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 289
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 76
Dziś do pracy.
Odsłon: 101
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 80
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15379
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 289
Składniki
Na patelni, na średnim ogniu podgrzać cukier. Wymieszać, uważając żeby się nie przypalił.
Zdjąć z ognia, dodać masło i łyżkę zimnej wody, dokładnie wymieszać. Na patelnię położyć banany, przecięciem do dołu, postawić na ogniu i smażyć przez 2 minuty. Odwrócić na drugą stronę, smażyć przez kolejną minutę.
Na talerze rozłożyć połówki bananów i po łyżce jogurtu greckiego. Posypać siekanymi orzechami włoskimi i tartą czekoladą.