Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny deser, tego trzeba spróbować....
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Z ananasa wyciąć twardy rdzeń, pokroić wzdłuż na kawałki, posypać brązowym cukrem.
Na patelni roztopić masło, położyć kawałki ananasa, skropić sokiem z limonki i smażyć po 2-3 minuty z każdej strony do zrumienienia.
Do smażącego się ananasa wlać rum kokosowy, trzymać na ogniu przez kolejną minutę.
Na talerze rozłożyć kawałki ananasa, po dwie łyżki jogurtu kokosowego, posypać skórką otartą z limonki i płatkami kokosowymi.