Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny deser, tego trzeba spróbować....
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24893
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 95
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24893
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 95
Składniki
Z ananasa wyciąć twardy rdzeń, pokroić wzdłuż na kawałki, posypać brązowym cukrem.
Na patelni roztopić masło, położyć kawałki ananasa, skropić sokiem z limonki i smażyć po 2-3 minuty z każdej strony do zrumienienia.
Do smażącego się ananasa wlać rum kokosowy, trzymać na ogniu przez kolejną minutę.
Na talerze rozłożyć kawałki ananasa, po dwie łyżki jogurtu kokosowego, posypać skórką otartą z limonki i płatkami kokosowymi.