Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karpatka bez pieczenia, to ekspresowe ciasto z herbatników i kremu budyniowego. To doskonałe rozwiązanie jak nie masz czasu piec, a potrzebujesz coś słodkiego. Wystarczy ugotować budyń i przełożyć nimi herbatniki. Kilka godzin w lodówce i jest gotowa. Ciasto jest delikatnie słodkie i rozpływa się w ustach.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2094
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 899
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 903
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2094
Spaghetti z kurczakiem, cukinią i pomidorkami koktajlowymi to danie proste i...
Odsłon: 899
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 903
Składniki
Budyń ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przykryj folią spożywczą i odstaw do wystygnięcia. Miękkie masło ukręć z cukrem pudrem. Stopniowo dodawaj zimny budyń. Miksuj do czasu połączenia się składników. W pojemniku ułóż warstwę herbatników, na to wyłóż masę i tak do zużycia składników. Wstaw na noc do lodówki. Przed podaniem posyp cukrem pudrem.