Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna na zimno, jak i na ciepło. Na śniadanie, podwieczorek czy kolację. Ja zabieram ją w pudełeczku do pracy na lunch. Robi się ją bardzo szybko, a smakuje świetnie. Zachęcam by włączyć kaszę jaglaną do naszego menu, dostarczy nam mnóstwo drogocennych składników.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17605
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15220
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4589
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8971
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17605
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15220
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4589
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8971
Składniki
Kaszę przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Jabłka kroimy w drobną kostkę i dusimy w rondlu z dodatkiem odrobiny wody. Gdy jabłka zmiękną, dodajemy bakalie i trochę kropli soku z cytryny. Posypujemy cynamonem, ewentualnie kardamonem i dodajemy ugotowaną wcześniej kaszę. Mieszamy i podajemy polane miodem.