Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna na zimno, jak i na ciepło. Na śniadanie, podwieczorek czy kolację. Ja zabieram ją w pudełeczku do pracy na lunch. Robi się ją bardzo szybko, a smakuje świetnie. Zachęcam by włączyć kaszę jaglaną do naszego menu, dostarczy nam mnóstwo drogocennych składników.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 418
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 4486
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 327
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 436
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 418
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 4486
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 327
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 436
Składniki
Kaszę przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Jabłka kroimy w drobną kostkę i dusimy w rondlu z dodatkiem odrobiny wody. Gdy jabłka zmiękną, dodajemy bakalie i trochę kropli soku z cytryny. Posypujemy cynamonem, ewentualnie kardamonem i dodajemy ugotowaną wcześniej kaszę. Mieszamy i podajemy polane miodem.