Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna na zimno, jak i na ciepło. Na śniadanie, podwieczorek czy kolację. Ja zabieram ją w pudełeczku do pracy na lunch. Robi się ją bardzo szybko, a smakuje świetnie. Zachęcam by włączyć kaszę jaglaną do naszego menu, dostarczy nam mnóstwo drogocennych składników.
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 246
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 83
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 1641
Kluseczki z kaszki kukurydzianej z dodatkiem parmezanu, czosnku i ziół to pro...
Odsłon: 31
Idealny włoski makaron na czas jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 246
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 83
Jako przyprawa i dodatek do sosów i zup grzybowych.
Odsłon: 1641
Kluseczki z kaszki kukurydzianej z dodatkiem parmezanu, czosnku i ziół to pro...
Odsłon: 31
Składniki
Kaszę przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Jabłka kroimy w drobną kostkę i dusimy w rondlu z dodatkiem odrobiny wody. Gdy jabłka zmiękną, dodajemy bakalie i trochę kropli soku z cytryny. Posypujemy cynamonem, ewentualnie kardamonem i dodajemy ugotowaną wcześniej kaszę. Mieszamy i podajemy polane miodem.