Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomite twarogowe pączki bez cukru i bez glutenu. Idealnie nadają się dla osób będących na diecie ketogenicznej. Są bardzo szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 562
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1840
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 384
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 562
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1840
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 384
Składniki
W dużej misce rozgnieć twaróg. Dodaj do niego roztrzepane jajka i pastę waniliową, wymieszaj. Gdy składniki się połączą wsyp mąkę i ponownie dokładnie wymieszaj.
Z powstałej masy twarogowej formuj kulki wielkości orzecha włoskiego.
W garnku rozpuść smalec, gdy się rozgrzeje, wykładaj po kilka kulek i smaż z obu stron na złoty kolor.
Gotowe pączki obtocz w słodziku wymieszanym wraz z cynamonem.