Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomite twarogowe pączki bez cukru i bez glutenu. Idealnie nadają się dla osób będących na diecie ketogenicznej. Są bardzo szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 709
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101471
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5980
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 709
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101471
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5980
Składniki
W dużej misce rozgnieć twaróg. Dodaj do niego roztrzepane jajka i pastę waniliową, wymieszaj. Gdy składniki się połączą wsyp mąkę i ponownie dokładnie wymieszaj.
Z powstałej masy twarogowej formuj kulki wielkości orzecha włoskiego.
W garnku rozpuść smalec, gdy się rozgrzeje, wykładaj po kilka kulek i smaż z obu stron na złoty kolor.
Gotowe pączki obtocz w słodziku wymieszanym wraz z cynamonem.