Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomite twarogowe pączki bez cukru i bez glutenu. Idealnie nadają się dla osób będących na diecie ketogenicznej. Są bardzo szybkie i łatwe w przygotowaniu.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6962
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30443
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29198
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6962
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30443
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29198
Składniki
W dużej misce rozgnieć twaróg. Dodaj do niego roztrzepane jajka i pastę waniliową, wymieszaj. Gdy składniki się połączą wsyp mąkę i ponownie dokładnie wymieszaj.
Z powstałej masy twarogowej formuj kulki wielkości orzecha włoskiego.
W garnku rozpuść smalec, gdy się rozgrzeje, wykładaj po kilka kulek i smaż z obu stron na złoty kolor.
Gotowe pączki obtocz w słodziku wymieszanym wraz z cynamonem.