Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i urocze kładziaki z serka homogenizowanego.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4913
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7476
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4913
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13317
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5815
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7476
Składniki
Serek wymieszaj z jajkami, dodaj mąkę, proszek do pieczenia i wódkę.
Dobrze wymieszaj łyżką.
W szerokim saganku z grubszym dnem rozgrzej olej.
Ciasto nabieraj jedną łyżką, drugą ściągaj do oleju.
Smaż kilka minut na średnim ogniu.
Przełóż na ręczniki papierowe.
Przed podaniem posyp cukrem pudrem.