Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze do wyjadania po świętach i na Nowy Rok.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8763
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7518
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5126
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328246
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8763
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7518
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5126
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328246
Składniki
Zagnieść makaron, pokroić w paski i ugotować w osolonej wodzie.
Czysty, opłukany mak zalać wrzątkiem i gotować 10 minut. Po przestygnięciu odsączyć na sitku i przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa. Masło rozgrzać na patelni, dodać mak, bakalie, aromat, miód i mieszając chwilę smażyć. Podawać z makaronem.