Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze do wyjadania po świętach i na Nowy Rok.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1880
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8433
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 797
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254441
Polecam.
Odsłon: 1534
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1880
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8433
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 797
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1254441
Polecam.
Odsłon: 1534
Składniki
Zagnieść makaron, pokroić w paski i ugotować w osolonej wodzie.
Czysty, opłukany mak zalać wrzątkiem i gotować 10 minut. Po przestygnięciu odsączyć na sitku i przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa. Masło rozgrzać na patelni, dodać mak, bakalie, aromat, miód i mieszając chwilę smażyć. Podawać z makaronem.