Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kokosowe ciasteczka ,łatwe w przygotowaniu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7649
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 236
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2621
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 548
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7649
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 236
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2621
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 548
Składniki
Masło utarłem z cukrem waniliowym ,cukrem pudrem i szczyptą soli. Stopniowo dodawałem wiórki kokosowe ,proszek do pieczenia i mąkę. Dokładnie wymieszałem. Z białek ubiłem pianę i połączyłem z masą. Blaszkę nasmarowałem tłuszczem ,uformowałem ok. 30 ciastek. Wstawiłem do rozgrzanego do 200 stopni C piekarnika i piekłem 15 min. Po upieczeniu ,pozostawiłem w uchylonym piekarniku do ostygnięcia.