Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się je robi, szybko stygną i są przepyszne!!!Tanie
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 158
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 255
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 158
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 255
Składniki
Biała ubić na sztywno, następnie ubijać z cukrem, jak jest ubity dobrze cukier rzucić kokos lekko zamieszać.
Układać na wysmarowanej blasze widelcem.
Piec w piekarniku nagrzanym na 160 stopni (w termoobiegu)18 minut (zależne jak duże ciastka zrobicie).Spr. zapałką
Z tej ilości wychodzi 30 dkg.
Smacznego!