Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się je robi, szybko stygną i są przepyszne!!!Tanie
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12514
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5256
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1272
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12514
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5256
Składniki
Biała ubić na sztywno, następnie ubijać z cukrem, jak jest ubity dobrze cukier rzucić kokos lekko zamieszać.
Układać na wysmarowanej blasze widelcem.
Piec w piekarniku nagrzanym na 160 stopni (w termoobiegu)18 minut (zależne jak duże ciastka zrobicie).Spr. zapałką
Z tej ilości wychodzi 30 dkg.
Smacznego!