Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3598
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 129
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 859
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3598
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 129
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 859
Składniki
Masło z cukrem rozpuszczamy w garnuszku na małym ogniu. Dodajemy mleko, wiórki kokosowe i dokładnie mieszamy. Zdejmujemy z kuchenki. Białka ubijamy na sztywną pianę, dodajemy 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej - wymieszać. Przestudzoną masę kokosową dodajemy do piany i miksujemy na najniższych obrotach. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia i łyżeczką formować ciasteczka. Piec 15-20 min w 180st. C do zrumienienia. Zdejmować z blaszki po wystudzeniu