Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna alternatywa dla tych którzy lubią zjeść coś słodkiego ale unikają cukru do tego bardzo szybko się je robi
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113045
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 420
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 764
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113045
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 420
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 764
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Składniki
Olej kokosowy rozpuszczamy Wiórki, odżywkę i bolero mieszamy dodajemy jajka i rozpuszczony olej. Wszystko razem mieszamy. Blachę wykładamy papierem do pieczenia lub matą silikonową. Łyżeczką nakładamy równe porcję. Pieczemy w 180 stopniach w zależności od wielkości 10 - 20 minut do zarumienienia