Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna alternatywa dla tych którzy lubią zjeść coś słodkiego ale unikają cukru do tego bardzo szybko się je robi
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30789
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3577
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2742
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1090
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30789
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3577
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2742
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1090
Składniki
Olej kokosowy rozpuszczamy Wiórki, odżywkę i bolero mieszamy dodajemy jajka i rozpuszczony olej. Wszystko razem mieszamy. Blachę wykładamy papierem do pieczenia lub matą silikonową. Łyżeczką nakładamy równe porcję. Pieczemy w 180 stopniach w zależności od wielkości 10 - 20 minut do zarumienienia