Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna alternatywa dla tych którzy lubią zjeść coś słodkiego ale unikają cukru do tego bardzo szybko się je robi
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1617
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1384
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1422
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1465
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1617
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1384
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1422
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1465
Składniki
Olej kokosowy rozpuszczamy Wiórki, odżywkę i bolero mieszamy dodajemy jajka i rozpuszczony olej. Wszystko razem mieszamy. Blachę wykładamy papierem do pieczenia lub matą silikonową. Łyżeczką nakładamy równe porcję. Pieczemy w 180 stopniach w zależności od wielkości 10 - 20 minut do zarumienienia