Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem przychodzi ochota na coś słodkiego.Zostały mi biszkopty z jogurtowca i wymyśliłam na szybko te kokosanki. Polecam.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1149
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2062
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 491
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1149
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2062
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 491
Składniki
Masło,mleko ,cukier i kakao rozpuszczamy w rondelku na gorąco,cały czas mieszając. Osobno na talerzu wysypujemy wiórki kokosowe. Gdy polewa jest już gotowa,biszkopty nabijamy na patyczek,zamaczamy w polewie i na talerzu obsypujemy kokosem. Układamy obok siebie na tacy,by nie zlepiły się. Dać do lodówki do zastygnięcia. Życzę smacznego.