Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kokosanki w kształcie serca"
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 178
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 143
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 178
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 143
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
Czekoladę rozpuść w rondelku. Mąkę połącz z proszkiem oraz solą. Masło rozgnieć z cukrem.
Zmiksuj przygotowane z jajkiem i zapachem migdałowym.
Całość dokładnie wymieszaj z wiórkami kokosowymi i pokruszonymi płatkami migdałowymi.
Z masy ulep kulki, rozwałkuj je i foremką wytnij serduszka.
Upiecz ciastka w piekarniku rozgrzanym do 170°C. Wyjmij po kwadransie.Źródło: Kurier TV