Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka kokosowe z bakaliami i płatkami owsianymi to pomysł na pyszny i zdrowy dodatek do herbaty lub kawy.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 42
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3572
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 121
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 851
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 42
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3572
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 121
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 851
Składniki
Jajka z cukrem zmiksować. Mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia i płatkami owsianymi. Dodać olej i zmiksowane jajka.
Następnie dodać olej, zmiksowany banan i bakalie.
Z przygotowanych składników wyrobić ciasto.
Formować kuleczki, spłaszczać, posmarować wodą z cukrem i obtoczyć w amarantusie.
Ciasteczka ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 15-18 minut.