Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...kokosowe,szybkie ciasteczka kiedy nagle wpada koleżanka ;-)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Biały ser,żółtko,cukier puder i śmietanę utrzeć na gładką masę.Dosypać wiórki i wymieszać.Na rozwinięte ciasto rozsmarować ser,zwinąć w roladę i pokroić na ok centymetrowe krążki.Przełożyć ciastka na formę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawić do rozgrzanego (200) piekarnika.Piec 20 min.Po przestygnięciu posmarować "kokosowe ślimaki" czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej i posypać wiórkami.
SMACZNEGO