Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kokosowe wydanie muffinek, w kształcie róż :-)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Składniki
W jednym naczyniu wymieszać suche składniki (oprócz kakao i wiórków), w drugim składniki mokre (oprócz olejku kokosowego). Połączyć zawartość obu naczyń i wymieszać łyżką, tylko do połączenia produktów, najlepiej jakby zostały jeszcze grudki.
Ciasto podzielić na dwie części. Do jednej dodać kakao (wymieszać), do drugiej dodać wiórki kokosowe i olejek (wymieszać).
Do foremek kłaść łyżką na zmianę oba ciasta do 3/4 wysokości. Piec ok. 20 min w temp. 200 stopni
Smacznego :-)