Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny koktajl, tym razem dobre połączenie pod względem smakowym, czyli kiwi i banan. Jednak nie tylko walory smakowe przemawiają za spożywaniem takich koktajli. Kiwi to duża dawka witaminy C, co wspiera dobre funkcjonowanie układu krwionośnego, wzmaga odporność organizmu. Zaserwujmy sobie od czasu do czasu taki koktajl.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1345
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 271
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1345
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 271
Składniki
Do wysokiego naczynia wlewamy kefir. Kiwi i banana obieramy ze skórki, kroimy i dodajemy do kefiru. Wlewamy łyżeczkę miodu. Wszystko blendujemy. Gotowe.