Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy, smaczny, zdrowy...polecam!
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 378
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 157
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 78
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 378
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 157
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 78
Składniki
Truskawki i kiwi umyć, pokroić i na kilka godzin dać do zamrażalnika. następnie zmiksować osobno z dodatkiem brązowego cukru (po łyżce do owoców). Na dnie wysokich szklanek ułożyć warstwy owoców. Na wierzch dodać zmiksowane świeże nektarynki, ozdobić świeżymi borówkami. Na zdrowie!