(jeśli truskawki są słodkie nie dodawać cukru, moje były bardzo kwaśne).
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna. Dodamy do niej odro...
Odsłon: 63
Czym różni się wielkanocny barszcz biały z kiełbasą i jajkami od żurku z taki...
Odsłon: 6811
Smaczny dodatek do obiadu idealnie komponuje się surówką z kapusty . Pokocha...
Odsłon: 3134
Moja ulubiona babka. Jest wilgotna, pachnie cytryną czyli jest dokładnie taka...
Odsłon: 691480
Jeśli lubicie kapary, to ten sos na pewno Wam posmakuje, jest idealny do jaje...
Odsłon: 146
Klasyczny tatar wołowy, ale podany w ciekawy sposób. Taka przekąska świetne s...
Odsłon: 39
Składniki
Truskawki umyć oczyścić z szypułek, włożyć do pojemnika dodać cukier i kefir zblendować.