Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepadają za nimi najmłodsi. Do tego cieszą oczy i zachęcają do zjedzenia.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 37
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11234
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 279
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 37
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11234
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 279
Składniki
Każdą galaretkę rozmieszać osobno w 1 szklance gorącej wody. Na dno szklanek włożyć po kilka rodzynków z syropu. Wylać lekko tężejącą galaretkę czerwoną. Wstawić do lodówki by masa szybciej stężała. Mocno schłodzoną śmietanę ubić z cukrem i serkiem mascarpone. Wyłożyć na zastygniętą galaretkę. Dodać cząstki pomarańczy. Następnie wylać galaretkę żółtą a po zastygnięciu - niebieską. Deserki przed podaniem schłodzić.