Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białe warzywa zawierają wiele odżywczych składników, obniżają cholesterol, wzmacniają odporność.
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4845
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7470
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 908
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 107
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 99
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4845
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7470
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 908
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 107
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 99
Składniki
Makaron ugotować w/g przepisu na opakowaniu, umieścić w salaterce.
Rzodkiewkę pokroić w kostkę, dodać do makaronu.
Kiełki osączyć z zalewy, dodać.
Pieczarki pokroić na drobno.
Cebulkę osączyć pokroić w ćwiartki , dodać.
Jajka pokroić w ósemki, dodać.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Dodać majonez , wymieszać. Pozostawić na 2 godziny aby smaki się wymieszały.