Do góry

Desery Przepis na:

Kolorowe fischetti z białymi warzywami.

Kolorowe fischetti z białymi warzywami.

Autor:

Przepisów i artykułów: 195 Ocena: 896

Dodano:

Odsłon: 88

Białe warzywa zawierają wiele odżywczych składników, obniżają cholesterol, wzmacniają odporność.

Składniki

  • Makaron fischetti - 1 szklanka po ugotowaniu
  • Pieczarki marynowane - 260 g - 1/2 słoika
  • Cebulka perłowa marynowana - 15 szt.
  • Kiełki fasoli - 212 ml
  • Rzodkiewka - 10 szt.
  • Jajka kurze - 4 szt.
  • Majonez - 5 łyżek
  • Sól, pieprz czarny mielony
> 6 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kolorowe fischetti z białymi warzywami.

Przygotowanie

  1. Makaron ugotować w/g przepisu na opakowaniu, umieścić w salaterce.

  2. Rzodkiewkę pokroić w kostkę, dodać do makaronu.

  3. Kiełki osączyć z zalewy, dodać.

  4. Pieczarki pokroić na drobno.

  5. Cebulkę osączyć pokroić w ćwiartki , dodać.

  6. Jajka pokroić w ósemki, dodać.

  7. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Dodać majonez , wymieszać. Pozostawić na 2 godziny aby smaki się wymieszały.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń