Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7818
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3005
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7818
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3005
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Mleko przegotować i ostudzić. Do chłodnego wsypać lody i miksować aż masa zgęstnieje. Oddzielone od białek żółtka dodać do zmiksowanej masy. Białka z cukrem ubić na sztywną pianę, delikatnie wymieszać z resztą. Gotową masę podzielić na trzy części: do jednej dodać syrop malinowy, do drugiej - kakao. Lody zamrozić, każdą część osobno. Podawać ze świeżymi owocami, rurkami waflowymi i czekoladą.